Χώρος στάθμευσης.  Από τα ελάχιστα καταλύματα στην Ικαρία με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Ιδιαίτερα χρήσιμο ιδίως κατά την υψηλή περίοδο.

Ιντερνέτ – τηλέφωνο Δωρεάν ασύρματο ιντερνέτ για κάθε δωμάτιο. Επίσης ύπαρξη τηλεφωνικού κέντρου έτσι ώστε όλα τα δωμάτια να επικοινωνούν μεταξύ τους  αλλά και με την ρεσεψιόν δωρεάν αλλά και δυνατότητα να σας καλέσουν απευθείας στο δωμάτιο σας από εξωτερική γραμμή.

Ρεσεψιόν. Οι ώρες λειτουργίας είναι 9:00 – 14:00 και 18:00 – 21:30 και είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.  Υπάρχει δυνατότητα κράτησης  για ταξί, για ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, μηχανάκι και μπορούμε  να σας πληροφορήσουμε για οποιοδήποτε αξιοθέατο στο νησί αξίζει κανείς να επισκεφτεί. Γενικά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτηση σας χωρίς φυσικά να έχουμε προσωπικό όφελος.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ Γίνεται γενική καθαριότητα στα δωμάτια και αλλαγή λευκών ειδών κάθε 2 μέρες.  Φυσικά για οτιδήποτε χρειαστεί μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ρεσεψιόν.

Πλυντήριο – Στεγνωτήριο Υπάρχει δυνατότητα χρησιμοποίησης πλυντηρίου  – στεγνωτηρίου με κόστος  20 ευρώ ανά πλύση/στέγνωμα.

Κατοικίδια Κατόπιν συνεννοήσεως με την ρεσεψιόν.